-10% Code fram till och med datum 01/11/2023

Sexig fleeceoverall i ett stycke med kaninöron

420,00kr511,00kr

Den här sexiga fleeceoverallen är en söt outfit som garanterat kommer att glädja älskare. Den har kaninöron, en krage med huva som håller dig varm och lite längre ärmar för en avslappnad look. Utstyrseln är försedd med dragkedja för att du enkelt ska kunna ta på och av den. Den är tillräckligt lös för att ge maximal rörelsefrihet, men tillräckligt nära kroppen för din feminina form och överraskande charm. Jumpsuiten har ett fint mönster på framsidan som kompletterar dess klassiska design perfekt: bär den under långa vinterdagar!

Var försiktig, läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta en storlek över din vanliga storlek. (Om du till exempel har storlek L, ta en XL).

Våra garantier :

  • 14 dagar nöjd eller återbetalas
  • Leverans med spårning i Sverige
  • Kundtjänst 6/7 dagar i veckan

Perfekt för en kväll vid brasan

Den här sexiga fleecedräkten i ett stycke är inspirerad av söta kaniner. Den är tillverkad av tjock, mjuk fleece, vilket gör den mycket bekväm för kvällar vid brasan. De ljusa färgerna är omedelbart tilltalande. Bedårande kaninöron ger en rolig touch för att fullborda den söta och avslappnade looken. Den praktiska dragkedjan gör att du kan ta av den snabbt om det behövs. De långa ärmarna gör att den här jumpsuiten kan bäras i stort sett året runt, och röstar för att ge ett extra lager på kallare dagar. Den här jumpsuiten kombinerar skönhet, värme och komfort, perfekt för att tända brasan!

Ojämförlig värme

Den här sexiga fleeceoverallen i ett stycke med kaninöron kommer garanterat att bli en hit! Den är tillverkad av det mjukaste tyget och erbjuder överlägsen komfort och värme för sina ägare. Passformen är tillräckligt lös för att andas och med rörelsefrihet. De långa ärmarna fulländar looken med ett elastiskt band vid manschetterna. De stickade kaninöronen i toppen erbjuder lite mer originalitet och ger den här produkten den sista touch som gör att alla blir förälskade! Du kommer garanterat att hitta den kombination som bäst passar din stil!
Sexig grå fleece jumpsuit med kaninöron som bärs av en blond kvinna med en kopp i handen som sitter i en grå soffa framför en vit vägg

En touch av fantasi

Den här attraktiva och varma fleece-dräkten med kaninöron är både trendig och praktisk. Den här ultrakomfortativa fodret är utformat för att följa med vinterdagar och gör att du slipper stå ut med kylan. Det varma, mjuka tyget kommer att hålla dig varm hela dagen och ge dig precis rätt mängd skydd. De söta öronen kommer att lägga till lite omogen fantasi som kommer att glädja de yngsta!

Sydd med kärlek

Alla våra pyjamas är designade och tillverkade enligt en strikt kvalitetsstadga för att garantera dig ett plagg av högsta kvalitet. Du kommer att tillbringa dina bästa nätter med våra pyjamas. ✨

Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp d’achat               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★              

Ytterligare information

Matériau: No selection

Coton

Saison: No selection

Automne