Show Filters

Pyjamas är bekväma, mjuka, viktiga och roliga att ha på sig. De är ett riktigt måste i din garderob! Om du behöver köpa pyjamas för vintern eller sommaren, kommer vårt sortiment att tillfredsställa dig helt och hållet, oavsett årstid! Njut av dina favoritfigurer hela natten och skäm bort dig själv med söta barndrömmar! Musse, Minnie, Kalle eller Tiger kommer att stå i rampljuset med dessa fantastiska pyjamas för kvinnor och barn!

Många modeller finns tillgängliga på webbplatsen under hela året. Oavsett om de är i bomull eller mjuk sammet, med långa ärmar eller inte, kommer din Disney pyjamas att bli ett blickfång. De här sömnplaggen är sydda med passion och är perfekta för en fantastisk natts sömn. Disney-hjältarna är lika trendiga som alltid och hjälper dig att tillbringa mysiga morgnar. Även om du växte upp med Nalle Puh, Minnie eller Daisy är vuxna fortfarande stora barn! Så dra nytta av detta ögonblick för att behålla en barnasjäl med dessa färgglada modeller! Lättskötta, bekväma, tillgängliga i olika storlekar, dessa nattkläder kommer att göra hela familjen glad! Denna kollektion av Disney-pyjamas gör att du kan förtrolla dina nätter och sova under goda förhållanden. Värmen som produceras av ett par polarpyjamas kommer garanterat att charma dig, medan en sommarpyjamas är perfekt för att sova i kylan. Oavsett vilken din favorit-Disney-figur du har, kommer du att hitta din lycka i den här avdelningen!

Ett stort urval av Disney-pyjamas för hela familjen

Vill du erbjuda en snygg pyjamas till ditt lilla sista Minnie-fan? Behöver du pyjamas för kvinnor för cocooningkvällar och mysiga nätter? På den här sidan kommer du att kunna vandra så mycket du vill och ge dig ut på äventyr! Med sin elastiska midja, sitt mjuka och flytande material kommer Mickey-pyjamasen i två delar att bli en succé för de små! Den här söta Disney-utrustningen finns i olika storlekar, lämplig för en 2 eller 6-åring. Dess söta krage, små tryckknappar och fina shorts gör det till ett charmigt set för flicka eller pojke! Vår Disney-kollektion är perfekt för att chilla i soffan! Söta, våra modeller med de mest kända Disneyfigurerna kommer att förtrolla dig!

Trendig Disney-pyjamas

Behöver du en tvådelad Disneypyjamas för kvinnor? Fall för ett vackert Winnie the Pooh-pyjamaset! Det här eleganta plagget är lika bekvämt att bära som det är att titta på och är perfekt för flirtiga kvinnor! Den här svartvita modellen finns i storlekarna L till XXL och kommer garanterat att glädja dig! Med sina lösa ärmar, elastiska linning i byxorna är denna pyjamas perfekt för en kväll framför tv:n! Var på topp med dessa bekväma modeller med utställda ärmar! Dessa produkter är omsorgsfullt utformade av våra sömmerskor och är av överlägsen kvalitet.

Mjuk, chic och fluffig Disney-pyjamas

Känner du för att bli omhuldad? Behöver du lite mjukhet och värme? Välj en av våra mjuka pyjamas för kvinnor! Med sina vackra färger kommer den här vita och blå modellen snabbt att bli din favorit! På framsidan hittar du Musse Pigg-logotypen, medan byxorna har små logotyper av denna Disneyhjälte. I fleecestil är dessa produkter oumbärliga i din garderob. När den kalla säsongen kommer kommer du att bli glad över att kunna räkna med mjukheten hos detta plagg. Dess fina rund krage och perfekta passform gör den till ett måste för Disney-pyjamas! Du kommer att se att du inte kommer att vänta på att kylan ska sätta in så att du kan njuta av den! Vill du ge en present till en nära och kära som ofta fryser? Ta tillfället i akt och ge honom eller henne en av våra Disney pyjamas i fleece-stil! Låt dig svepas med av charmen hos dessa hemslöjdsprodukter!

Älskvärda mönster för barn

Gläd ditt barn med en Tigger bomullspyjamas! I en vacker orangefärgad färg kommer det här sovplagget att hjälpa honom att ha söta drömmar med sin favorithjälte. Den är lätt att ta på och ditt barn kommer att bli förtjust i den här presenten, från 2 till 7 år! Med åtdragna ärmar vid plaggets ändar kommer denna Disney pyjamas att hålla honom varm hela natten. Våra färgade modeller är tillverkade med största omsorg och kommer att tillfredsställa dig helt och hållet. Oavsett vad du har för smak och önskemål kan du hitta din lycka i den här avdelningen.

Vår fantastiska kollektion av Disney-pyjamas kommer att få dig att drömma. Unga och gamla har alltid uppskattat detta universum. Och du, vilken är din favoritfigur från Disney?