-10% Code fram till och med datum 01/11/2023

Endelad fleeceoverall med huva och huva

693,00kr784,00kr

Vår Hooded Fleece Jumpsuit är ett måste för att koppla av! Den är tillverkad av mjukt, lite tjockt material som håller dig varm och bekväm. Den helt öppna framsidan stängs med en dragkedja för att justera temperaturen och passformen. Dragkedjan täcker både över- och undersidan av dräkten. Och huvan är så gullig med musöronen på toppen: den är söt och håller dig varm! Vår endelade fleecejumpsuit med huva garanterar en chic och mysig look för alla tillfällen!

Var försiktig, läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta en storlek över din vanliga storlek. (Om du till exempel har storlek L, ta en XL).

Våra garantier :

  • 14 dagar nöjd eller återbetalas
  • Leverans med spårning i Sverige
  • Kundtjänst 6/7 dagar i veckan
Grå fleece pyjamasdräkt som bärs av en blond kvinna

Maximal komfort

Den här fleeceoverallen med huva i ett stycke är perfekt för en trevlig vilostund. Det mjuka och varma tyget ger perfekt isolering mot kyla, medan den lösa passformen ger maximal komfort. De elastiska sömmarna som anpassar sig efter din kropp håller dig varm hela dagen utan obehag. Dräkten stängs enkelt framtill längs en dragkedja, vilket gör det lätt att klä på sig på ett ögonblick. Den vadderade ståkragen ger extra skydd runt halsen och hjälper till att hålla de irriterande kalla dragningarna borta.

Optimal rörelsefrihet

Den här fleeceoverallen med huva i ett stycke är tillräckligt varm och bekväm för att hålla dig varm under långa vinterkvällar. Den moderna, avslappnade passformen ger optimal rörelsefrihet och fashionabla detaljer. Tillverkad av mjuk touch 100 % polyesterfleece kan den här fantastiska pyjamasdräkten tvättas utan problem. Vill du inte lämna din säng? Den här pyjamasdräkten med huva i fleece kommer att uppfylla de mest krävande förväntningarna på ultimat komfort!

Mjuk och varm

Den här pyjamasdräkten i fleece är den perfekta produkten för vinterkvällar. Tillverkad av högkvalitativ bomullsfleece är den här dräkten mjuk och varm mot huden och håller dig varm både inifrån och ut. Huvan skyddar ditt huvud och ansikte från vinterns kyla. Den är utformad i en löst sittande stil för att undvika att vara trång och instängande, och har dessutom ett robust spänne mot mitten. Du kommer att älska den, så vänta inte längre med att beställa den!

Sydd med kärlek

Alla våra pyjamas är designade och tillverkade enligt en strikt kvalitetsstadga för att garantera dig ett plagg av högsta kvalitet. Du kommer att tillbringa dina bästa nätter med våra pyjamas. ✨

Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp d’achat               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★              

Ytterligare information

Saison: No selection

Hiver

Matériau: No selection

Polyester