-10% Code fram till och med datum 01/11/2023

Pyjamas för graviditet med öppning för amning

840,00kr

Pyjamasen med amningsöppning i polyester är ett måste för alla gravida och ammande kvinnor! Med en snygg rund krage ger den en smickrande passform. Den elastiska linningen ger dig inte bara komfort och rörelsefrihet, utan passar också perfekt och anpassar sig efter din figur. Du kan kombinera praktiska saker och stil under hela graviditeten. Slutligen finns den i fem olika färger (svart, grå, beige, rosa och lila), så du kan säkert hitta rätt pyjamas för dig!

Var försiktig, läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta en storlek över din vanliga storlek. (Om du till exempel har storlek L, ta en XL).

Våra garantier :

  • 14 dagar nöjd eller återbetalas
  • Leverans med spårning i Sverige
  • Kundtjänst 6/7 dagar i veckan

En känsla av välbefinnande

Den här vackra pyjamasen ger dig en snygg och elegant siluett. Polyestermaterialet av hög kvalitet och den trendiga designen återspeglar både komfort och stil. Den lösa passformen tar hand om kroppens kurvor och möjliggör enkel rörelse, vilket är särskilt viktigt under graviditeten. Det justerbara midjebandet ger dig en mängd olika alternativ för att hitta den perfekta klädseln för varje ögonblick i livet, medan en praktisk öppning framtill ger en omedelbar känsla av välbefinnande när det är dags att klä av sig, och är en extra bonus när du ammar. Den här pyjamasen finns i fem olika färger (svart, grått, beige, rosa och lila) och kommer garanterat att berika din garderob under de nio graviditetsmånaderna.

Praktisk pyjamas

Om du är gravid och letar efter en praktisk pyjamas som underlättar amningen, är detta modellen för dig! Denna graviditetspyjamas med amningsöppning är tillverkad av polyestermaterial och finns i en mängd snygga färger att välja mellan: svart, grått, beige, rosa och lila. Den flödande skärningen på överkroppen garanterar den rörelsefrihet som behövs för att ta hand om ditt barn, medan amningsöppningen ger snabb och enkel åtkomst. Den extra längden längst ner på ärmarna ger full täckning för att fånga upp värmen under hela dagen eller natten.
Rosa pyjamas som bärs av en kvinna som håller magen mot en beige vägg

Utmärkt stöd

Vår graviditetspyjamas med amningsöppning är perfekt för moderiktiga blivande mammor! Det ultramjuka och bekväma polyestermaterialet ger dig ett utmärkt stöd under hela graviditeten. Den snygga skärningen och den mjuka passformen smalnar av din figur samtidigt som den ger dig den komfort du behöver. Med en praktisk öppning framtill är den här pyjamasen lätt att komma åt för en snabb amning eller pumpning. En perfekt pyjamas för att vila på natten eller ta en lugn promenad på dagen. Finns i 5 tidlösa färger som svart, grått, beige, rosa och lila. Känn dig fri att samla olika färger för att hitta den stil som passar exakt din personliga look!

Sydd med kärlek

Alla våra pyjamas är designade och tillverkade enligt en strikt kvalitetsstadga för att garantera dig ett plagg av högsta kvalitet. Du kommer att tillbringa dina bästa nätter med våra pyjamas. ✨

Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp d’achat               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★              

Ytterligare information

Matériau: No selection

Polyester, Silk, Spandex