-10% Code fram till och med datum 01/11/2023

Pyjamas för graviditet i nattskjorta

522,00kr

Dessa pyjamas med nattlinne för kvinnor är idealiska under graviditeten. Den är utformad för att ge största möjliga komfort och för att anpassa sig till kvinnans förändrade kroppsform under graviditeten. Passformen anpassar sig till kroppens föränderliga form och ger dig fullständig rörelsefrihet medan du sover eller slappnar av. Den är idealisk för vilsamma nätter och avkopplande stunder. Perfekt utformad av erfarna designers är dessa andningsbara pyjamas mjuka mot huden och orsakar inte det vanliga obehaget som är förknippat med vissa syntetiska material som används i moderskapsprodukter. Du kommer att älska den klassiska smickrande passformen och den ultrabekväma passformen runt benen, magen och ryggen. Den erbjuder en chic outfit som speglar din personliga stil och finns i tre färger: svart, röd eller blå så det finns något för alla!

Var försiktig, läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta en storlek över din vanliga storlek. (Om du till exempel har storlek L, ta en XL).

Våra garantier :

  • 14 dagar nöjd eller återbetalas
  • Leverans med spårning i Sverige
  • Kundtjänst 6/7 dagar i veckan

Bekvämt och elegant

Pyjamas för kvinnor med nattlinne för moderskap är speciellt utformade för blivande mödrar. De här pyjamasarna är bekväma och eleganta på samma gång och har en lös passform som anpassar sig till de blivande mödrarnas silhuetter i all elegans. De milda årstiderna är perfekta för att bära den här typen av plagg eftersom de består av en lång blus. Pyjamasen är tillverkad uteslutande av mjuka, beröringsbara material och finns i tre färger: svart, rött eller blått. Den har en klassisk rund krage och en stängning framtill dekorerad med vackra knappar emellan för enkel påklädning så att du håller dig bekväm under graviditeten och efter förlossningen. Det flödande materialet utmärker sig genom sin intakta, täta väv som ger bättre luftflöde för att hålla din hud sval under din vilsamma sömn.

Den perfekta pyjamasen

Den här pyjamasen för kvinnor är tillverkad av mjuk, lätt bomull för en behaglig känsla mot huden. Designen är speciellt gjord för att den gravida kvinnan ska kunna sova bekvämt med en spets under bysten och ett tillräckligt långt tyg som följer benens mjuka form. De platta, icke-roterande sömmarna är extremt lufttäta och garanterar att du får all den sömn du behöver under denna viktiga fas i ditt liv. Den här pyjamasen är mycket slitstark och ger extra skydd mot svala drag under natten. Denna produkt finns i olika färger, svart, röd eller blå, och passar alla kroppstyper så att alla kan hitta den perfekta pyjamasen som ger maximalt fysiskt och psykiskt välbefinnande. Tack vare den stretchiga och slitstarka bomullskärnan kan den här produkten tvättas utan problem eller deformation efter varje användning, vilket garanterar en lång livslängd för insatserna.

Särskilt praktiskt

Women’s Pregnancy Nightdress Pyjamas är ett måste för blivande mammor. Designad i ett mjukt och bekvämt tyg är den perfekt anpassad till gravida kvinnors behov och erbjuder en avslappnad och modern passform. Nattlinnet finns i svart, rött eller blått och är både funktionellt och snyggt. Med en justerbar snörning framtill framhäver den en kvinnas smala figur under hela graviditeten. Snaps på framsidan gör den lätt att ta på och av när du har bråttom. Den här pyjamasen är särskilt praktisk under varma sommarkvällar och kan också bäras med en jacka för att skapa sofistikerade looks under hela graviditeten.

Sydd med kärlek

Alla våra pyjamas är designade och tillverkade enligt en strikt kvalitetsstadga för att garantera dig ett plagg av högsta kvalitet. Du kommer att tillbringa dina bästa nätter med våra pyjamas. ✨

Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp d’achat               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★              

Ytterligare information

Col: No selection

Col rond

Matériau: No selection

Coton, Stretch, Spandex