-10% Code fram till och med datum 01/11/2023

Pyjamadräkt i fluffig fleece med huva för kvinnor

693,00kr

Den här pyjamasdräkten i mjuk fleece för kvinnor är en perfekt lösning för mysiga, varma nätter. Den här pyjamasdräkten är omsorgsfullt tillverkad av supermjukt fleecetyg och är lätt att ta på sig med sin dragkedja och ger dig oöverträffad komfort hela natten. Huvan med öron ger en extra touch av mysighet, så att du kan mysa rakt in under din filt! De välgjorda sömmarna och ärmarna integrerar fint nallebjörnen på huvan för att hitta den perfekta looken. Nu behöver du bara välja rätt par strumpor för att slutföra din cocooning-look! Tack vare den stretchiga linningen kan du vara säker på att den här jumpsuiten håller sig välsittande även efter flera tvättar. Ett fantastiskt värde för att trösta din vintergarderob!

Var försiktig, läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta en storlek över din vanliga storlek. (Om du till exempel har storlek L, ta en XL).

Våra garantier :

  • 14 dagar nöjd eller återbetalas
  • Leverans med spårning i Sverige
  • Kundtjänst 6/7 dagar i veckan

En perfekt passform

Den här härliga pyjamasdräkten för kvinnor i mjuk, fluffig fleece har en huva med öron och en lång dragkedja, vilket ger den en modern och rolig look. Den lätta texturen garanterar din komfort samtidigt som den ger dig rörelsefrihet. Den dolda dragkedjan framtill gör att du kan anpassa stilen efter dina önskemål. Den här jumpsuiten justeras enkelt så att du kan få den perfekta passformen. Dessa funktioner gör den här dampyjamasdräkten i mjuk fleece till ett utmärkt val för att hålla dig varm under kalla nätter och bära något fashionabelt när du kopplar av hemma!

Bekvämt och avslappnat

Den här snygga pyjamasdräkten för kvinnor är utformad med ett mjukt, varmt fleecetyg. Ett perfekt sätt att hålla sig varm på kalla nätter. Den huvaformade formen innehåller extra funktioner som ett par söta öron för att förstärka pyjamasens lekfullhet, och passformen värmer samtidigt din kropp med sin droppade dragkedja framtill som håller den omslutande. Med sitt unika och trendiga utseende kommer du att älska denna tidlösa pyjamas som enkelt kan kombineras med en avslappnad men elegant stil samtidigt som den är bekväm och avslappnad. Kvalitetsmaterialen kommer att ge tillfredsställelse efter varje användning eftersom de är härliga att bära och mjuka mot huden!

Värme och skydd

Dampyjamasdräkten i mjuk, andningsbar fleece är ett bekvämt och funktionellt plagg som följer med dig överallt för att du ska känna dig bekväm. Den finns i en mängd olika färger och stängs med en dragkedja upptill. Pyjamadräkten har en ståkrage och en huva med fluffiga öron som ger värme och skydd mot kylan när du behöver det. Den kan bäras lös eller tight med de böjda fållarna som är inbyggda i manschetter och vrister. Lägg till en modern touch till din look. Med sitt mjuka material och oefterhärmliga känsla kommer den här pyjamasdräkten att bli en bekväm nödvändighet!

Sydd med kärlek

Alla våra pyjamas är designade och tillverkade enligt en strikt kvalitetsstadga för att garantera dig ett plagg av högsta kvalitet. Du kommer att tillbringa dina bästa nätter med våra pyjamas. ✨

Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp d’achat               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★              

Ytterligare information

Matériau: No selection

Polyester