-10% Code fram till och med datum 01/11/2023

Sommarpyjamas för män grå bomulls nattlinne

590,00kr

Den här grå sommarpyjamasen i bomull för män är det perfekta tillägget till din garderob. Pyjamasen är utformad för optimal komfort och har en lång, lös nattskjorta som slutar strax ovanför knät. Den avslappnade passformen och det mjuka, andningsbara tyget gör att du kommer att känna dig bekväm hela dagen. De långa ärmarna och den runda halsen ger den en elegant och avslappnad look. Den här pyjamasen är idealisk för att koppla av hemma eller för en vilsam natts sömn.

Var försiktig, läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta en storlek över din vanliga storlek. (Om du till exempel har storlek L, ta en XL).

Våra garantier :

  • 14 dagar nöjd eller återbetalas
  • Leverans med spårning i Sverige
  • Kundtjänst 6/7 dagar i veckan
en sommarpyjamas med långa ärmar för män, grå, som hänger på en galge och presenteras på en grå bakgrund

Var bekväm!

Den här sommarpyjamasen för män är perfekt för svala, bekväma nätter. De är tillverkade av högkvalitativ bomull och är mjuka och andningsbara, så att du kan hålla dig bekväm hela natten. Den grå nattlinnet har ett klassiskt snitt med rund hals och långa ärmar. Den har ett geometriskt mönster på framsidan, vilket ger den en avslappnad men ändå elegant look. Den är lätt att ta hand om och kan tvättas i maskin för snabb och enkel rengöring. Denna pyjamas är ett utmärkt val för dig som söker oöverträffad stil och komfort.

Bekvämt och trevligt!

Den här sommarpyjamasen för män är perfekt för de varma nätterna. De är tillverkade av högkvalitativ bomull och är mjuka och andningsbara för en bekväm känsla hela natten. Den grå nattlinnet har en ståkrage och korta ärmar för en klassisk, tidlös passform. Den lösa passformen ger optimal rörelsefrihet och det elastiska midjebandet garanterar en perfekt passform. Längden på klänningen slutar strax ovanför knät för full täckning och en smickrande siluett. Med sin neutrala färg och snygga finish är den här pyjamasen idealisk för män som vill ha en avslappnad men ändå snygg look. De är lätta att ta hand om och kan tvättas i maskin för snabb och smidig rengöring.

Du kommer att må bra!

Den här sommarpyjamasen för män är utformad med en grå nattskjorta av ultramjuk, andningsbar bomull. Den lösa passformen ger stor rörelsefrihet, medan de korta ärmarna och den runda halsen ger en avslappnad touch till din look. Bomullsmaterialet känns skönt mot huden och låter din kropp andas på natten. Sömmarna är noggrant avslutade för komfort och hållbarhet. Den här pyjamasen är perfekt för de varma sommarnätterna och garanterar en vilsam sömn.

Sydd med kärlek

Alla våra pyjamas är designade och tillverkade enligt en strikt kvalitetsstadga för att garantera dig ett plagg av högsta kvalitet. Du kommer att tillbringa dina bästa nätter med våra pyjamas. ✨

Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp d’achat               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★              

Ytterligare information

Matériau: No selection

Coton