-10% Code fram till och med datum 01/11/2023

Pilou pilou pyjamas sexig tvådelad uppsättning

988,00kr

Det här tvådelade pyjamasetet från Pilou Pilou är det perfekta valet för vintern. Tillverkad i ett snyggt, varmt och mjukt material som håller dig bekväm och sval. Den moderna skärningen smickrar din figur samtidigt som den håller dig perfekt isolerad under kalla vinterkvällar. Den sexiga casual looken på det här setet kompletteras av hög midja byxor som är lätta att bära och otroligt flirtiga. En jacka rundar av looken med precis tillräckligt för att hålla din kropp varm utan att kännas täppt eller trång. Ärmarna slutar vid manschetten, vilket passar perfekt mot din hud när du bär kostymjackan upprullad över armarna. Det här setet är den sofistikerade avslutningen på din vardagliga vinterlook.

Var försiktig, läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta en storlek över din vanliga storlek. (Om du till exempel har storlek L, ta en XL).

Våra garantier :

  • 14 dagar nöjd eller återbetalas
  • Leverans med spårning i Sverige
  • Kundtjänst 6/7 dagar i veckan

Mysigt och glamoröst

Det här härliga tvådelade Pilou Pilou-pyjamasetet är ett tidlöst plagg att ha i din garderob. Pyjamasen är tillverkad av polyester och är mjuk att känna på och bekväm att bära. Den smala passformen gläder och blir fokuspunkten som sätter dina kurvor under press. Denna sexiga pyjamas kan kombineras perfekt med tofflor för en mysig och glamorös look! Gör ett stänk var du än går med det här bekväma pilou pilou-setetet!

Smickrande och feminin

Det här tvådelade pyjamasetet från Pilou Pilou är perfekt för en intim kväll. Den sexiga och trendiga skärningen består av en kort överdel med en något djup urringning som slutar strax under brösten, för en smickrande och feminin look. Den lilla jackan ger en chic touch till outfiten. Passformen är tight och smickrande på höfterna för att skapa ett unikt plagg. Den är idealisk för att komplettera din intima garderob.
Pyjamas av en kvinna i vit pilou pilou pyjamas

Elegant och sexig

Pilou Pilou Pyjamas är en elegant och sexig uppsättning för bekväma kvällar. Bär den stolt hemma inför en romantisk dag ute och njut av dess ultimata komfort oavsett humör. Så vänta inte längre och beställ den nu!

Sydd med kärlek

Alla våra pyjamas är designade och tillverkade enligt en strikt kvalitetsstadga för att garantera dig ett plagg av högsta kvalitet. Du kommer att tillbringa dina bästa nätter med våra pyjamas. ✨

Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp d’achat               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★              

Ytterligare information

Matériau: No selection

Polyester

Saison: No selection

Printemps, Automne