-10% Code fram till och med datum 01/11/2023

Kvinnors pilou pilou pyjamas rosa kombination

795,00kr

Den här Pilou Pilou-pyjamasdräkten för kvinnor är ett mycket bekvämt och elegant plagg. Den är tillverkad av ett mjukt, lätt tyg som känns bra mot huden. Den blekrosa färgen ger en feminin touch till den här modellen, medan de långa ärmarna och den runda halsen ger en klassisk touch. De hjärtformade knapparna och det tryckta mönstret på framsidan fulländar looken. Jumpsuiten har även ett elastiskt midjeband för en perfekt passform och optimalt stöd. Den här jumpsuiten är idealisk för att koppla av hemma eller för en vilsam natts sömn. Den tidlösa stilen och den smickrande passformen får dig att känna dig vacker och bekväm hela dagen.

Var försiktig, läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta en storlek över din vanliga storlek. (Om du till exempel har storlek L, ta en XL).

Våra garantier :

  • 14 dagar nöjd eller återbetalas
  • Leverans med spårning i Sverige
  • Kundtjänst 6/7 dagar i veckan

Så mjukt!

Den här rosa Pilou Pilou-pyjamasdräkten för kvinnor är perfekt för de kyliga nätterna. Tillverkad i mjuk och behaglig bomull är den mycket bekväm att bära. Den lösa passformen och de långa ärmarna ger maximal rörelsefrihet. Den runda halsen och de elastiska muddarna garanterar en perfekt passform. Sidofickorna gör att du kan ha dina småsaker nära till hands. Jumpsuiten är tillverkad av Pilou Pilou, vilket ger den en trendig och avslappnad look. Det är den perfekta pyjamasen för en mysig och avkopplande natt.

Rätt kombination för dig

Den här rosa Pilou Pilou-pyjamasdräkten för kvinnor är den perfekta blandningen av komfort och stil. Den är utformad med ett mjukt, andningsbart tyg som känns bra hela dagen. Den avslappnade skärningen och den lösa passformen gör att du kan röra dig fritt och känna dig bekväm. De korta ärmarna och långa benen ger extra skydd mot väder och vind. Dragkedjan fulländar utseendet och gör det enkelt att ta sig in och ut. Dessa Pilou Pilou pyjamas finns i flera olika storlekar för att passa din personliga stil. De är perfekta för cocooningkvällar eller för en vilsam nattsömn.
Ung blond kvinna i pilou-pyjamas i en flashig rosa jumpsuit och presenterad på en vit bakgrund

En ljus färg

Den här rosa pilou-pilou jumpsuiten för kvinnor är ett måste för vinterkvällar. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är mjuk och varm vid beröring. Den perfekta passformen och den omsorgsfulla finishen gör att den känns bra. Den eleganta och feminina skärningen på den här jumpsuiten gör att du känner dig bekväm och moderiktig på samma gång. De långa ärmarna och den höga kragen är bekväma att bära och ger extra skydd mot kylan. Tyget är lätt och andningsbart, vilket gör att din hud kan andas samtidigt som du håller dig varm. Sidofickorna är praktiska för att förvara småsaker. Denna rosa pilou-pilou jumpsuit för kvinnor är ett måste för varma och bekväma nätter.

Sydd med kärlek

Alla våra pyjamas är designade och tillverkade enligt en strikt kvalitetsstadga för att garantera dig ett plagg av högsta kvalitet. Du kommer att tillbringa dina bästa nätter med våra pyjamas. ✨

Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp d’achat               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★              

Ytterligare information

Matériau: No selection

Polyester