-10% Kod SPG10 fram till 26/06/2024

Tvådelad långärmad svart pyjamas för kvinnor med vikbar krage

454,00kr

Om du letar efter rätt outfit för dina utekvällar kommer du att bli nöjd med den här svarta tvådelade långärmade pyjamasen med vikbar krage för kvinnor. De är tillverkade av silkestyg och ger dig en mjuk känsla.

Den smickrande skärningen och den tidlösa designen gör dessa pyjamas till ett måste i din garderob.

Var försiktig, läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta en storlek över din vanliga storlek. (Om du till exempel har storlek L, ta en XL).

Våra garantier :

  • 14 dagar nöjd eller återbetalas
  • Leverans med spårning i Sverige
  • Kundtjänst 6/7 dagar i veckan
Tvådelad långärmad svart pyjamas för kvinnor med vikta kragar och vitt mönster på ett bälte

Elegant svart pyjamas

En mycket mjuk och smidig svart pyjamas som ger dig en lyxig och bekväm känsla. Att vakna upp i denna pyjamas ger dig en elegant look. Du kan bära dem med mysiga strumpor och tofflor för en avslappnad och mysig look. Oavsett om du tittar på en film eller gör dig redo för kvällen är dessa svarta pyjamas det perfekta sättet att känna dig bekväm och snygg.

Tillverkad av ett mjukt och lätt tyg!

Den här svarta tvådelade pyjamasen för kvinnor är den perfekta outfiten för svala nätter. De är tillverkade av ett mjukt, lättviktigt tyg och ger en bekväm känsla under hela natten. De långa ärmarna med vikta kragen ger en snygg touch till din look och håller dig varm. Byxorna har ett elastiskt midjeband som är så praktiskt.
Tvådelad långärmad svart pyjamas för kvinnor med vikta kragar och vitt mönster på ett bälte
Tvådelad långärmad svart pyjamas för kvinnor med vikta kragar och vitt mönster på ett bälte

Bekvämt och mjukt!

Den svarta tvådelade pyjamasen för kvinnor är ett måste i din garderob. Tillverkad i ett mjukt och bekvämt tyg består den av en långärmad topp med en vikad krage och eleganta, löst sittande byxor. Den klassiska och tidlösa skärningen ger dig en chic och avslappnad look. De snygga detaljerna ger pyjamasen en extra touch av sofistikering. Perfekt för kyliga nätter eller för att bara koppla av hemma.

Sydd med kärlek

Alla våra pyjamas är designade och tillverkade enligt en strikt kvalitetsstadga för att garantera dig ett plagg av högsta kvalitet. Du kommer att tillbringa dina bästa nätter med våra pyjamas. ✨

Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp d’achat               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★              

Ytterligare information

Matière

Polyester