-10% Code fram till och med datum 01/11/2023

Sexig pyjamas röd spetsig kimonoklänning

522,00kr

Sexy Lace Kimono Dress Pyjama är ett drömplagg att bära på kvällen. Den är formsydd och supermjuk mot huden, vilket gör den perfekt för en natt av sensuella omfamningar och utforskande. Förutom den eleganta silhuetten är denna pyjamas subtilt utformad med utsökta spetsmönster som är prydda med fina miniatyrpärlor. Den delikata kimonoklänningen skapar en lyxig feminin look medan spetsdragningen på kimononon framhäver din underbara figur. De tunna satinbanden gör att den är vacker och lätt att passa perfekt till konturerna av dina axlar samtidigt som den ger extra stöd. Du kommer att få en unik känsla av frihet i sängen!

Var försiktig, läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta en storlek över din vanliga storlek. (Om du till exempel har storlek L, ta en XL).

Våra garantier :

  • 14 dagar nöjd eller återbetalas
  • Leverans med spårning i Sverige
  • Kundtjänst 6/7 dagar i veckan
Sexig röd pyjamas med beige spets

Komfort och stöd

Den här sexiga Kimonoklänningen med spets är perfekt för varma nätter och weekendresor. Tillverkad av mjuk och silkeslen spets och den smickrande passformen ger dig de mest eleganta feminina linjerna. Pyjamasen är utformad för att låsas in i midjan och ger komfort och stöd hela natten. Den här sexiga kimonoklänningen kommer att vara precis vad du behöver!

Klassisk och tidlös

Den här kimonoklänningen är utformad för komfort och skönhet. Med en klassisk och elegant stil är det den perfekta pyjamasen för en sexig look. Den är tillverkad av ett mjukt spetstyg som ger ett extra lager till din outfit, samtidigt som den är andningsbar och lätt. Spetsen är en perfekt introduktion av textur till din avslappnade outfit och framhäver varje kvinnas unika silhuett samtidigt som den bibehåller en klassisk, tidlös stil. Det stretchiga materialet erbjuder en smickrande passform som framhäver kroppens naturliga kurvor på ett delikat sätt så att du är fri att sväva genom bitarna!
Sexig röd pyjamas med beige spets

Snyggt och prydligt

Sexy Pyjama Lace Kimonoklänning är det perfekta tillägget för de dagar då du vill känna dig både sexig och snygg. Vår unika design och djärva stil kommer att ge din look en avslappnad men ändå chic känsla. Låt dig inspireras av denna Sexy Lace Kimono Dress Pyjama med sin snygga och chica finish som helt enkelt är absolut!

Sydd med kärlek

Alla våra pyjamas är designade och tillverkade enligt en strikt kvalitetsstadga för att garantera dig ett plagg av högsta kvalitet. Du kommer att tillbringa dina bästa nätter med våra pyjamas. ✨

Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp d’achat               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★              

Ytterligare information

Matériau: No selection

Polyester, Satin

Longueur de Robe: No selection

Longueur du genou

Saison: No selection

Été