-10% Code fram till och med datum 01/11/2023

Sexig pyjamas i satin och spets för kvinnor

477,00kr

Sexy Satin and Lace Pyjamas for Women är ett elegant och sensuellt set. Den här tajta pyjamasen är designad i ett mjukt och lyxigt silke och är prydd med fina spetsar och dyrbara broderier. Din figurs kurvor förstärks subtilt av detta överdådiga plagg. Dess smickrande skärning kommer utan ansträngning att framhäva din naturliga charm! Välj denna magnifika pyjamas för att skapa en förförisk look utan krångel… Vad mer kan du önska dig?

Var försiktig, läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta en storlek över din vanliga storlek. (Om du till exempel har storlek L, ta en XL).

Våra garantier :

  • 14 dagar nöjd eller återbetalas
  • Leverans med spårning i Sverige
  • Kundtjänst 6/7 dagar i veckan
sexig grå pyjamas på en galge och en tidning på en vit bakgrund

Hög kvalitet

Den sexiga pyjamasen i satin och spets för kvinnor är utformad för en romantisk och intim natt. Den är tillverkad av högkvalitativ satin som är mjuk att röra vid och som formar sig efter din kroppsform. Spetsen ger en lyxig touch till denna klassiska och feminina produkt. Så du kan vara säker på att det kommer att finnas gott om utrymme för att gå runt bekvämt när du bär denna överdådiga pyjamas!

Avslappning och sömn

Sexy Satin and Lace Pyjamas for Women är ett perfekt underklädesplagg, perfekt för att slappna av och sova. Denna underbara satin- och spetslook kompletteras av mjuka färger som framhäver dess unika skönhet. Du kommer att bli förälskad i det här setet!
sexig grå pyjamas på en galge och en tidning på en vit bakgrund

Vackert och avslappnat

Sexy Satin and Lace Pyjamas för kvinnor är den ultimata kombinationen av stil och komfort som får dig att känna dig både vacker och behagligt avslappnad. Den lyxigaste visuella perfektionen i ett mjukt och delikat tyg. Tillverkad av bekväma material som framhäver din hud, kommer dessa sexiga pyjamas att tillfredsställa ditt sug samtidigt som de erbjuder funktionella fördelar som andningsförmåga och lätthet. Förvandla dig omedelbart i stil med den sexiga pyjamasen i satin och spets för kvinnor!

Sydd med kärlek

Alla våra pyjamas är designade och tillverkade enligt en strikt kvalitetsstadga för att garantera dig ett plagg av högsta kvalitet. Du kommer att tillbringa dina bästa nätter med våra pyjamas. ✨

Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp d’achat               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★              

Ytterligare information

Matériau: No selection

Polyester, Satin

Saison: No selection

Printemps