-10% Code fram till och med datum 01/11/2023

Bekväm graviditetspyjamas med tunna byxor och tröja

568,00kr

Den här bekväma pyjamasen är perfekt för gravida kvinnor som vill ha en avslappnad och bekväm look. Byxorna och tröjan är tillverkade i ett mjukt, tunt tyg som känns bra mot huden. Den lösa passformen gör att din kropp kan känna sig bekväm när du sover eller slappnar av. Tröjan har långa ärmar och en rund hals för extra värme och skydd mot väder och vind. Den tidlösa och enkla stilen på den här pyjamasen gör att du kan bära den hela säsongen.

Var försiktig, läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta en storlek över din vanliga storlek. (Om du till exempel har storlek L, ta en XL).

Våra garantier :

  • 14 dagar nöjd eller återbetalas
  • Leverans med spårning i Sverige
  • Kundtjänst 6/7 dagar i veckan
gravid kvinna som rör vid sin mage med en hand, klädd i blå pyjamas bestående av byxor och en långärmad tröja

Så mysigt!

Den här bekväma pyjamasen är perfekt för blivande mammor. Den består av tunna byxor och en tröja som är speciellt utformade för att passa din kropp under graviditeten. Byxorna har ett elastiskt midjeband som ger dig rörelsefrihet och komfort. Benen är lätt avsmalnande för att framhäva din figur. Tröjan är mjuk och lätt och kan bäras tillsammans med byxorna för att skapa en chic och modern look. Ärmarna är långa och utställda för komfort och stil. Den här blå eller gröna graviditetspyjamasen är idealisk för alla tillfällen, oavsett om du sover eller går runt. Du kommer att älska den snygga passformen och den exceptionella komforten.

En riktig liten kokong!

Den här pyjamasen är ett perfekt plagg för gravida kvinnor. Den består av ett par tunna byxor och en tunn tröja, båda i blått eller grönt. Byxorna är utformade med ett mjukt, stretchigt tyg som passar din kropp under graviditeten. De har också ett elastiskt midjeband som ger utmärkt stöd och gör dem bekväma att bära. Tröjan är lätt och andningsbar, så att du kan hålla dig sval och bekväm när du sover. Passformen är lös och smickrande och den har en fin rund hals och långa ärmar. Den här pyjamasen är idealisk för varma, mysiga nätter och är ett utmärkt val för gravida kvinnor.

Du kommer att må bra!

De här bekväma pyjamasarna är perfekta för gravida kvinnor som vill känna sig bekväma och snygga. Den består av ett par smala, bekväma byxor och en mjuk, lättviktig tröja. Den smickrande skärningen och det stretchiga tyget ger rörelsefrihet och ger optimalt stöd. Byxorna har ett elastiskt midjeband för extra komfort och ett integrerat bälte för en raffinerad look. De långa ärmarna på tröjan har ribbade manschetter och en V-ringning för en modern look. Denna pyjamas för moderskap är utformad för att kunna bäras hela dagen eller natten, så att du håller dig bekväm och välklädd.

Sydd med kärlek

Alla våra pyjamas är designade och tillverkade enligt en strikt kvalitetsstadga för att garantera dig ett plagg av högsta kvalitet. Du kommer att tillbringa dina bästa nätter med våra pyjamas. ✨

Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp d’achat               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★              

Ytterligare information

Storlek: No selection

En storlek

Matériau: No selection

Nylon, Viscose

Färg: No selection

Blå, Grön