-10% Code fram till och med datum 01/11/2023

Kvinnors dawn pyjashort mjuk

522,00kr

Dessa pyjamashorts för kvinnor är ett måste i din sommargarderob. De är tillverkade av bomull och det mjuka materialet ger maximal komfort och rörelsefrihet, oavsett om du gör yoga eller slappnar av hemma. De är vita i färgen och dekorerade med gröna och svarta blomstermotiv i syrliga toner som ger en personlig touch till din look. Den elastiska linningen och benavslutningen samt guldstjärnorna gör dem ännu mer chica och eleganta. Med sin perfekta längd kan du välja en avslappnad eller klädsam look som du vill. Ett tidlöst plagg som lätt kommer att hitta sin plats i din garderob!

Var försiktig, läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta en storlek över din vanliga storlek. (Om du till exempel har storlek L, ta en XL).

Våra garantier :

  • 14 dagar nöjd eller återbetalas
  • Leverans med spårning i Sverige
  • Kundtjänst 6/7 dagar i veckan
Vit pyjashort med gröna blommor, svart fågel och guldstjärnor på ett vitt bord

Djärva mönster

Dessa pyjamashorts för kvinnor är perfekta för att släcka din törst efter stil och elegans. Den vita färgen på shortsen ger en cool och elegant touch, medan de gröna blommorna, den svarta fågeln och de gyllene stjärnorna smälter ihop perfekt för att skapa ett djärvt, men ändå diskret mönster. Stickade av mjuk, beröringsbar bomull som håller dig varm även när det är lite kyligt. Dessutom ger deras elastiska kedjor en anpassad passform till din unika silhuett – så att du kan röra dig som du vill!

En bohemisk touch

Den här vita pyjashortsen för kvinnor med gröna blommor, svarta fåglar och guldstjärnor är absolut vacker. De här pyjashortsen är tillverkade av ultramjukt och andningsbart tyg och är extremt bekväma. Den finns i storlekar från M till XL och passar perfekt för alla typer av kroppstyper. Den smala passformen ger den en glamorös och sofistikerad touch som kommer att framhäva din figur. De vackra blomstermönstren, de svarta fåglarna och de glittrande stjärnorna skapar ett underbart visuellt uttalande som ger en bohemisk touch till din outfit på kvällen eller hemma. Välj denna fantastiska pyjamashort som kommer att erbjuda stil och komfort hela tiden!
Vit pyjashort med gröna blommor, svart fågel och guldstjärnor på ett vitt bord
Vit pyjashort med gröna blommor, svart fågel och guldstjärnor på ett vitt bord

En chic look

Dessa härliga pyjamashorts för kvinnor är den perfekta avslutningen på en avslappnad, avslappnad outfit hemma. De är tillverkade av mjuka och bekväma material och den smala passformen smickrar din figur samtidigt som de erbjuder frihet för vardagliga aktiviteter. Den underbara vita färgen är tryckt med gröna blommor, svarta fåglar och guldstjärnor för att liva upp din look! Fållarna på ärmarna och nederkanten ger också det här trendiga setet en mer chic look. Oavsett om du är hemma eller på semester passar de här pyjamashortsen till alla tillfällen.

Sydd med kärlek

Alla våra pyjamas är designade och tillverkade enligt en strikt kvalitetsstadga för att garantera dig ett plagg av högsta kvalitet. Du kommer att tillbringa dina bästa nätter med våra pyjamas. ✨

Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp d’achat               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★              

Ytterligare information

Saison: No selection

Été

Matériau: No selection

Viscose, Coton