-10% Code fram till och med datum 01/11/2023

Pyjamas i linne för barn

386,00kr

Linnepyjamasen för barn är perfekt för sömn och komfort. Pyjamasen är tillverkad av högkvalitativt linnetyg och ger ditt barn en mjuk känsla och ett exceptionellt stöd under hela natten. Den lätt passformade skärningen ger din lille en snygg och luftig look. Det här nattlinne kännetecknas av sin naturliga svalka och sitt andningsbara format och anpassar sig lätt till väderförändringar för att alltid hålla en behaglig kroppstemperatur tack vare sina absorberande egenskaper. Det passar perfekt för även den känsligaste huden tack vare de naturliga linnefibrerna som skrynklar väldigt lite och garanterar enkel skötsel utan att gnugga under natten. Ge din lilla unge upplevelsen av att sova i lyxiga kläder gjorda av miljövänliga material med denna vänliga pyjamas, som utan tvekan kommer att bidra till deras sinnesfrid på natten.

Var försiktig, läs storleksguide nedan för att välja den perfekta storleken för dig. Våra produkter är små, så ta en storlek över din vanliga storlek. (Om du till exempel har storlek L, ta en XL).

Våra garantier :

  • 14 dagar nöjd eller återbetalas
  • Leverans med spårning i Sverige
  • Kundtjänst 6/7 dagar i veckan

En touch av elegans

Barnpyjamasen i linne är ett bekvämt och hållbart plagg för din lilla son. Linneets mjukhet gör den mycket bekväm att bära, medan de ruffiga detaljerna gör underverk för att lägga till en extra touch av elegans till ditt barns outfit. Med en lös passform är pyjamasen idealisk för både pojkar och flickor. De erbjuder en idealisk passform för ökad komfort. Den innehåller ett par tätt sittande byxor och en lös jacka. Pyjamaserna är noggrant tillverkade för att erbjuda en vacker finish och öka deras kvalitet.

Ditt barn kommer att må bra

Barnpyjamasen i linne är det perfekta alternativet för ditt barns sömn. Den har en modern design och en smal passform som ger optimal frihet och den komfort som ditt barn behöver för att sova lugnt. Ärmarna är korta och har precis lagom mycket utrymme för att hålla pyjamasen på plats utan att kännas för tajta eller för vida. Passformen är perfekt vilket säkerställer att ditt barn kan känna sig bekväm och vara fri att röra sig under hela sin tupplur eller djupsömn. Linnets mjukhet känns bra på huden, även vid hektiska rörelser, eftersom det snabbt absorberar svett utan oönskad irritation eller klåda. Din lilla kommer att se bra ut utan att ge avkall på komfort. Den här pyjamasen kommer att ge dina unga sovande barn all den värme de behöver!

Mjuk och naturlig

Vår pyjamas i linne för barn är tillverkad av ett andningsbart, slitstarkt och lätt material. De erbjuder perfekt komfort för varma nätter. Det noggranna hantverket ger dem en touch av originalitet för en bedårande look. Pyjamasen är utformad med en andningsbar struktur, idealisk för nattlig svettning och orsakar inte obekväma stickningar tack vare sin mjuka, naturliga känsla. Pyjamasen anpassar sig perfekt till ditt barns morfologi och rörelser under hela natten.

Sydd med kärlek

Alla våra pyjamas är designade och tillverkade enligt en strikt kvalitetsstadga för att garantera dig ett plagg av högsta kvalitet. Du kommer att tillbringa dina bästa nätter med våra pyjamas. ✨

Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★               Gratis leverans från 50 € köp d’achat               4,8/5 Kundrecensioner ★★★★★              

Ytterligare information

Matériau: No selection

Coton

Saison: No selection

Été